Over ons

Prettig te zien dat u onze website bezoekt! Op deze pagina willen wij ons graag aan u voorstellen zodat u in alle vertrouwen op ons kunt rekenen.

In samenwerking met People Care helpen wij mensen met incontinentie het dagelijks leven eenvoudiger te maken. Door ervaring hebben wij gezien dat incontinentie zorgt voor complicaties bij de meest simpele dingen, zoals een dagje weg, zwemmen of zelfs thuis. Wij streven ernaar om mensen met deze complicaties, met het juiste advies, de juiste middelen krijgen. Dit doen we met onze eigen analyses, die tot op heden zorgt voor aangenaam resultaat!

Ons team

Wij willen u graag voorstellen aan ons team, onder andere mede-oprichter en apothekersassistente Janneke Meerten. Janneke heeft in 2014 haar diploma als apothekersassistente behaald en is sinds dien bezig met de zorg van mensen. Hier heeft ze te maken gehad met mensen die last hebben van incontinentie en heeft ze gezien dat er vraag is naar goede kwaliteit incontinentie materiaal doordat incontinentie het dagelijks leven van mensen belemmerd. Zo is ze op het idee gekomen om Favourinco te starten, met als doel het leven gemakkelijker te maken van een grote groep mensen in Nederland.

 

In samenwerking met People Care

People Care Roermond is een gezondheidscentrum waar diverse disciplines aanwezig waar men gebruik van kan maken. In het gezondheidscentrum is Favourinco gevestigd. Uitsluitend vrijblijvend op afspraak kunt u het gezondheidscentrum bezoeken.